Site name

Privat ambulancekørsel

Event Medical Services tilbyder ikke-akut ambulancekørsel i Danmark og Europa døgnet rundt, samt standby ambulance til alle typer af arrangementer.

Vi tilbyder

Kørsel i DK og Europa
Event Medical tilbyder ambulancekørsel døgnet rundt i både Danmark og Europa.
Høj patientsikkerhed
Vi tilpasser altid den enkelte kørsel ud fra patientens behov og ønsker.
Kompetent personale

Vores sundhedsfaglige personale er uddannet efter gældende bekendtgørelser, og alle reddere er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed.

Ambulancekørsel i både DK og Europa

Event Medical Services ApS er en lille men professionel ambulancetjeneste i Danmark, og vi samarbejder med både private og offentlige instanser. Vi kan tilbyde ikke-akut ambulancekørsel i de tilfælde, hvor den offentlige sygesikring eller de regionale tilbud ikke dækker, og vi udfører ambulancekørsel lige fra Region Syddanmark til Region Hovedstaden. Vi dækker altså i hele Danmark, og vi kan også tilbyde ikke-akut ambulancekørsel i Europa.

Uanset om der er behov for hjælp til en kort transport til behandling på et sygehus eller en længevarende ambulancekørsel fra et sted i Europa, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt vores vagtcentral på (+45) 70 405 112 hele døgnet rundt eller udfyld vores kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Image
Image
Image

Kørsel tilpasset kundens behov

Patientens sikkerhed er det allervigtigste for os. Derfor sikrer vi, at ambulancekørslen opfylder patientens behov og ønsker samt efter de anvisninger, som lægen har givet os.

Alle patienter får derfor en ambulancekørsel af høj faglig kvalitet, hvor vores kompetente personale er med bilen og er klar til at yde behandling, hvis der skulle opstå et akut problem undervejs.

Vores personale vil altid sørge for, at patienten får en god oplevelse undervejs.

Medicinsk behandling

Virksomheden Event Medical Services er registreret som præhospital aktør under Styrelsen for Patientsikkerhed og lægemiddelstyrelsen.
Vores sundhedsfaglige personale er autoriserede og har både behandlings- samt medicinsk delegation under virksomhedens korpslæge.

Når vi stiller ambulancebehandlere, paramedicinere, sygeplejersker eller læger til et arrangement, er der ikke tale om frivillighed.
Vi leverer fagprofessionelle, som har den rette uddannelse og erfaring til at varetage den præhospitale sikkerhed. Vi stiller med samme medicinske beredskab og kompetencer som en godkendt Dansk ambulance.

Image
Image
Image

Avanceret moniteringsudstyr

Skulle behovet pludseligt opstå under ambulancekørsel, så er vores moniteringsudstyr på samme avanceret niveau, som hvis du blev hentet af en regional ambulance. Det er vigtigt at patienten kan føle sig tryg i vores ambulance. Det kan vi blandt andet sikre ved at have moderne udstyr og personale med rette erfaring.

Vi har udover ambulancens standard udstyr, også tilføjet yderligere målingsudstyr, såsom måling af infektionstal (CRP), blodprocent (hæmoglobin; hb) ketoner, Coronavirus (SARS-CoV-2-IgG) mv.

Hvis du vil vide mere om vores patientmonitering, står vores sundhedsfaglige til rådighed for spørgsmål.

Sådan undgår vi smitte med Covid-19

Det skal være tryg oplevelse at køre ambulance med Event Medical Services. Derfor følger vi selvfølgelig de retningslinjerne, som Sundhedsstyrelsen har udstukket.

Derudover bærer al personale mundbind, og alle ambulancer bliver grundigt desinficeret efter hver kørsel.

Image
Image

Planlægning af ambulance opgaver

Når du som kunde hyrer Event Medical Services ind som præhospital leverandør af ambulancekørsel, er det vigtigt for os at både rekvirent og patient føler sig trygge og er tilfredse med den service vi leverer.

For at skabe stor tilfredshed omkring vores services, lytter vi altid til jeres ønsker og behov - vi tilføjer sundhedsfaglig rådgivning og erfaring fra branchen, så uanset om der skal bruges en ambulance til et motorløb, musikarrangement eller hjemtransport fra udlandet, så sammensætter vi den rette løsning til jer.

Gode grunde til at vælge
Event Medical Services ApS

Høj patientfokus
Høj kvalitet og sikkerhed
Avanceret behandling