Skip to main content
Samfundsansvar

Som privat ambulance- og sygetransport operatør er Event Medical Services’ vigtigste opgave at passe på samfundet, dets borgere og virksomheder, når de står befinder sig i sårbare og farlige situationer.

Bæredygtighed

Som privat ambulance- og sygetransport operatør er Event Medical Services’ vigtigste opgave at passe på samfundet, dets borgere og virksomheder, når de står befinder sig i sårbare og farlige situationer.

Hos Event Medical Services vil vi sikre, at vores kunder føler sig trygge i en til tider foranderlig og uforudsigelig hverdag. Verden, som vi kender den, er under forandring, og de risici, vi som samfund står overfor, bliver mere og mere komplekse som en konsekvens af både globaliseringen, den teknologiske udvikling og ikke mindst klimaforandringerne.

Socialt ansvar

Hos Event Medical Services har vi forpligtiget os til at handle ansvarligt som virksomhed og bidrage til at skabe tryghed i form af socialt ansvar for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Som privat ambulanceoperatør ønsker vi hos Event Medical Services, at vores påvirkning af samfundet sker ud fra positive etiske overvejelser, lige fra vores daglige drift og til den måde, vi interagerer med vores kunder på.

Hos Event Medical Services udpeger vi årligt særlige aktiviteter eller gøremål, hvor vi enten støtter med vores serviceydelser eller yder med økonomisk støtte.

Ambulancer doneret til Ukraine

Vi har sammen med Komité - Danes for Ukrainian Independence doneret i alt tre ambulancer til krigen i Ukraine.

Jettes havekoncerter for unge og børn

I maj 2022 var vi med til at passe på børnene ved Jettes havekoncerter i Vanløse for anbragte unge og børn.

Nogle situationer kræver handling!

Socialt ansvar er væsentlig for både vores kunder, samarbejdspartnere, personale og virksomhedens ledelse. Den er solidt forankret, hvilket er vores ønske. Det ønske er vigtigt for det indtryk, vi i sidste ende kan være med til at skabe. Det er vigtigt, at socialt ansvar ikke bare er noget, vi ”bare” taler om – men noget, vi handler på!

 

- Mark J. Zweidorff (Partner & CFO)

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.