Skip to main content
Andre henvendelser

Hvis du har mistet personlige ejendele i vores ambulance eller sygetransport, så læs mere nedenfor. Du kan også læse mere om at blive hjerteløber eller hvor du kan finde hjertestartere i Danmark.

Er det andet, vi kan hjælpe med?

Kontakt os, hvis du har mistet nogle genstande i vores ambulance

Mistede genstande

Finder vores ambulancereddere glemte genstande i enten vores sygetransporter eller ambulancer, hvor ejermand kan identificeres, retter vi omgående kontakt til den pågældende ejermand.
 
Hos Event Medical Services ApS opbevarer vi ikke fundne genstande, såfremt vi ikke kan identificere en ejermand bliver effekterne indleveret på hittegodskontoret ved Midt- og Vestsjællands Politi (hittegodskontoret opbevarer hittegods i op til tre måneder).

Bliv hjerteløber og gør en forskel

Hjerteløber

Som en frivillig hjerteløber bidrager du til at redde liv i din lokale nærområde. Du bliver alarmeret via din telefon om en person i nød, som har fået hjertestop, og det er afgørende, at hjælpen når frem hurtigt. Du vil typisk udføre hjerte-lunge-redning eller bistå med en hjertestarter. Når det professionelle beredskab ankommer, vil de overtage opgaven. Hjerteløberordningen er pr. maj 2020 en landsdækkende ordning. Her kan du altså også blive tilkaldt til hjertestop i nærheden af dig. 

Læs mere om hjerteløber

Find hjertestartere i Danmark

Hjertestarter-Netværket administreres af TrygFonden, på hjertestarterkortet, kan du se, hvor den nærmeste hjertestarter er placeret. Hvis du oplever et hjertestop, skal du altid ringe 1-1-2 som det første.

Appen kan vise dig vej til de hjertestartere, som er registreret på hjertestarter.dk og er udviklet på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen som en mobil løsning med oplysninger om hjertestarternes placering i Danmark.

Find hjertestartere på kortet

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.