Skip to main content
Eventberedskab til kultur- og firmaevents

Hos Event Medical Services tilbyder vi præhospitalt eventberedskab til både små og store kultur- og erhvervsarrangementer i hele Danmark.

Lad Event Medical Services stå for det præhospitale beredskab til jeres kulturevent

Vi sørger for sikkerheden ved jeres event

Skal I afvikle en konference, messe eller noget helt tredje? Uanset om det er et stort eller lille erhversarrangement, så står Event Medical klar til at hjælpe med et professionelt præhospitalt beredskab. 

Vi kan f.eks. stille med erfarne sygeplejesker eller paramedicinere, og vi kan også tilbyde ambulancer, der holder standby i tilfælde af skade eller sygdom.

Kontakt os i dag og hør om alle mulighederne til jeres event.   

Erfarent personale med mange års erfaring

Event Medical Services' sundhedsfaglige team består bl.a. af erfarne ambulancebehandlere, paramedicinere og sygeplejesker, der sammen har mange års erfaring. Alle er uddannet efter bekendtgørelsen og autoriseret efter den gældende lovgivning.

Når I hyrer os som leverandør af præhospitalt beredskab til jeres event, vil I altid få høj faglig kvalitet, hvor sikkerhed og tryghed for patienten er i fokus.

Ved større kultur- og firmaevent kan Event Medical Services stille med standby ambulancer

Standby ambulancer ved større events

Ved større events kan Event Medical Services være med til at aflaste det regionale beredskab. Vi kan stille med standby ambulancer, så vi kan foretage avanceret behandling på stedet eller køre patienten videre til behandling på sygehuset.

Vores moderne ambulancer er godkendt efter ambulancebekendtgørelsen og har samme medicinske beredskab og avanceret monitorerings- og målingsudstyr som regionale ambulancer.

Læs mere om standby ambulancer

Få en skræddersyet løsning til dit event hos Event Medical Services

Få en løsning til jeres behov

Når I hyrer Event Medical Services som leverandør af præhospitalt beredskab til jeres arrangement, er det vigtigt for os, at I er tilfredse med vores service.

Vi lytter derfor til jeres ønsker og behov og sammen med vores store erfaring fra branchen, sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer. Intet kultur-event er for stort eller småt, og alle patienter vil få en professionel og tryg oplevelse hos os.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.