Skip to main content
Sundhedsfaglige vikarer

Event Medical Services tilbyder sundhedsfaglige vikarer til det præhospitale område, herunder f.eks. sygeplejersker og paramedicinere. Vi matcher de rette vikarer med de rigtige opgaver, og vores vikarer er altid kvalificerede og erfarne.

Event Medical Services kan hjælpe jer med sundhedsfaglige vikarer

Sundhedsfaglige vikarer tilbydes

Vi forstår vigtigheden af at have kvalificeret personale på plads, når der er behov for det. Derfor kan vi tilbyde hurtig og fleksibel hjælp, når jeres faste personale er fraværende, eller der er behov for ekstra hænder i en periode. Det kan være på grund af sygdom, ferie, travlhed eller sæsonudsving.

Vi sørger for, at vores vikarer er opdaterede på de seneste standarder og procedurer og kan levere en høj kvalitet af sundhedsfaglig behandling. De er også vant til at arbejde under pres og håndtere akutte situationer, så I kan være trygge ved, at jeres patienter er i gode hænder.

Kontakt os i dag

Event Medical Services har erfarent og kvalificeret personale

Kvalificeret og erfarent personale

Event Medical Services kan tilbyde kvalificerede sundhedsfaglige vikarer til det præhospitale område, f.eks. læger, paramedicinere og sygeplejesker. Alle har omfattende erfaring inden for det præhospitale område og kan træde til ved akutte situationer eller ved fravær af fast personale.

Vores vikarer er uddannet og erfarne inden for præhospital behandling og vil altid have fokus på den bedst mulige behandling af patienterne. Vi sørger altid for, at vores sundhedsfaglige personale har de nødvendige kompetencer og kvalifikationer til at løse opgaverne på en effektiv og professionel måde.

Få et tilbud på privat ambulancekørsel hos Event Medical Services

Få tilbud på sundhedsfaglige vikarer

Event Medical Services er din pålidelige leverandør af sundhedsfaglige vikarer, og vores primære målsætning er at levere en service, der sikrer tryghed og tilfredshed for både vores kunder og patienter.

Vi har ekspertise og erfaring inden for det sundhedsfaglige område, og vi kan skræddersy vores løsning præcis til dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på at opretholde en høj standard for vores service og er altid lydhøre over for vores kunder for at opnå deres højeste tilfredshed.

Kontakt os og få et tilbud på sundhedsfaglige vikarer.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.