Skip to main content
Præhospitale ydelser til kommune eller region

Event Medical Services tilbyder skræddersyede præhospitale ydelser til at bistå og aflaste beredskabet i kommuner eller regioner, når behovet opstår.

Vi er en fleksibel samarbejdspartner, når I skal bruge præhospitale ydelser i kommunerne eller regionerne.

Fleksibel samarbejdspartner

I visse perioder kan det regionale beredskab opleve øget pres af forskellige årsager, herunder mandskabsmangel, ferieperioder eller uforudsete begivenheder. Derfor tilbyder Event Medical Services præhospitale ydelser til regioner og kommuner, når behovet opstår.

Vi ved, at behovene inden for præhospitale ydelser kan variere markant afhængig af regionens eller kommunens størrelse og kompleksitet. Derfor tilbyder vi skalerbare beredskabsløsninger, der kan tilpasses nøjagtigt til jeres specifikke krav og ressourcer. Uanset om I har brug for hjælp til korte eller længerevarende ture, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt Event Medical Services i dag og hør mere om jeres muligheder for præhospitale ydelse.

Sundhedsfagligt tilsyn

Skræddersyede løsninger

Event Medical Services er specialister inden for præhospitale ydelser, og vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der supplerer og styrker det regionale beredskab. Vores mål er at arbejde i tæt samarbejde med kommunerne og regionerne for at identificere specifikke områder, hvor vores ekspertise kan bidrage til at løse eventuelle udfordringer.

Typer af opgaver

EMS tilbyder en række præhospitale ydelser, der kan hjælpe med at tackle udfordringerne, I står overfor. Nogle af de opgaver, vi kan hjælpe med, inkluderer:

  • Ambulancekørsel
  • Liggende sygetransport
  • Interhospital transport
Event Medical Services tilbyder ambulancekørsel til region eller kommune.

Ambulancekørsel

Vi tilbyder ambulancekørsel til både korte og længere ture i Danmark og Europa.

Hos os er patientens sikkerhed vores vigtigste prioritet. Vi vil altid sikrer, at vores ambulancekørsel imødekommer patientens specifikke behov og ønsker, samt at vi følger de anvisninger, der er givet af lægen.

Vi garanterer alle vores patienter en ambulancekørsel af højeste faglige standard. Vores personale består af kompetente sundhedsfaglige, der ledsager patienten i ambulancen og er klar til at yde nødvendig behandling, hvis der opstår akutte problemer undervejs.

Læs mere om ambulancekørsel

Event Medical Services tilbyder liggende sygetransport til region eller kommune.

Liggende sygetransport

Event Medical Services er eksperter i liggende sygetransport med højtuddannet personale og avanceret udstyr.

Vi prioriterer patientens sikkerhed, komfort og individuelle behov, og vores ambulancer er fuldt udstyret til at levere den nødvendige pleje under transporten.

Vi skaber en tryg og beroligende atmosfære for patienten, og uanset afstand eller tilstand, kan vores service tilpasses enhver situation. Vi samarbejder tæt med læger og sundhedspersonale for at sikre den bedst mulige oplevelse. Vores mål er altid at levere en sikker og professionel transport.

Læs mere om sygetransport

Event Medical Services tilbyder Præhospitale ydelser til region eller kommune.

Interhospital transport

Event Medical Services er specialiseret i interhospital transport, både inden for Danmark og Europa. Vi tilbyder interhospital transport af intensivt stabile patienter, herunder intuberede og extuberede, med egne læger og sygeplejersker/paramedicinere.

Som jeres professionelle samarbejdspartner inden for intensiv/interhospital transport, har vi det nødvendige materiel/medicotekniske udstyr til rådighed.

Med vores ekspertise og erfaring kan I trygt overlade interhospital transporten til os.

Læs mere om interhospital transport

Driftsklar

Driftsklar

Event Medical Services ApS er den fleksible samarbejdspartner som kan supportere og servicere Kommuner og Regioner efter behov. Vores flåde af ambulancer og sygetransporter anvender samme moderne dataudstyr som regionernes ambulancer.

Vi har bl.a. SINE-radiokommunikation, både stationære vognterminaler og håndterminaler af mærket Sepura. Det vil være muligt via Center for Beredskabskommunikation (CFB), at tildele adgang ved fast samarbejde.

Vores køretøjer er ligeledes udstyret med mobile dataterminaler, som er dispatch forberedt til både SimaCar og Logis. Derfor kan Event Medical Services ApS hurtigt og nemt implementeres når der er behov for ekstern support.

Ønsker du at høre mere?

Hvis din kommune eller region har behov for professionelle præhospitale ydelser og skræddersyede løsninger, er Event Medical Services her for at hjælpe.

Kontakt os i dag for at drøfte jeres specifikke behov, og lad os sammen finde den optimale løsning, der kan bidrage til at sikre en sikker og effektiv indsats i jeres kommune eller region.

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.