Skip to main content
Akutberedskab til forlystelsesparker

Event Medical Services tilbyder førstehjælps- og akutberedskab til forlystelsesparker og attraktioner, hvor mange gæster samles.  

akutbil ambulance Djurs Sommerland

Akutberedskab til forlystelsesparker

Hos Event Medical Services har vi erfaring med etablering og drift af præhospitale beredskaber i forlystelsesparker og attraktioner med mange gæster. I samarbejde med kunden sammensætter vi en sundhedsløsning, som matcher kundens specifikke behov og ønsker.

I modsætning til samaritter foreninger stiller vi med autoriseret sundhedsfagligt personale, som besidder solid erfaring fra sundhedsvæsnet. Vores personale består af professionelle paramedicinere, ambulancebehandlere, sygeplejersker eller læger, som forstår, at deres interaktioner med gæster skal afspejle det serviceniveau, som resten af personalet i forlystelsesparken har. 

Avanceret behandling

Når der opstår pludslig sygdom eller tilskadekomst, står vores professionelle sundhedsfaglige klar til at iværksætte den nødvendige behandling, situationen må kræve. Vores præhospitale beredskab har samme behandlingsmuligheder, som man vil få, når der ringes efter en ambulance. Vi stiller med samme udstyr og akutmedicin, hvilket sikrer hurtig og relevant behandling i akutte situationer.

Vi kan etablere en mini-skadestue i forlystelsesparken, hvorfra gæsterne kan modtage professionel behandling og få en vurdering af autoriserede sundhedsfaglige. Uanset om der er behov for et plaster med børnemotiv, vurdering af småskader eller et EKG, akutmedicin og avanceret ALS behandling, så kan I trygt overlade dette ansvar til Event Medical Services.

Hjælp ude i forlystelsesparken

Når gæster eller personale kommer til skade, kan der være behov for, at hjælpen kommer til dem. Vi har opbygget et mobilitetskoncept i form af en eldrevet akutbil, som er lille nok til at kunne komme rundt i en forlystelsespark.

Vores akutbil rummer det samme udstyr, som man finder på en ambulance. Dog har akutbilen ikke en båre, men er tilpasset indsatser i forlystelsesparken, og den har bl.a. afskærmning og udvidet brandslukningsudstyr med.

Vores akutbil er et stort trækplaster blandt store og små legebørn, og synligheden giver tryghed. Akutbilen har tilladelse til at køre på offentlig vej og er godkendt til udrykningskørsel, så bliver en gæst dårlig udenfor forlystelsesparken, kan vi hurtigt og sikkert komme frem og hjælpe.

Event Medical Services sørger for daglig dokumentation

Compliance

Hos Event Medical Services ser vi os selv som en aktiv samarbejdspartner, og vi assisterer gerne med opfølgning og kontrol af udstyr.

Vi har erfaring med kvalitetssystemer som Mobaro og som en integreret del af forlystelsesparkens beredskab, sørger vi for daglig dokumentation samt opfølgning på førstehjælpsudstyr og brandmateriel ude i parken.

Uddannelse af personale i forlystelsesparker

Uddannelse af personale

Event Medical Services tilbyder omfattende personaleuddannelse i forlystelsesparker:

  • Førstehjælpskursus: Vi træner både sæsonmedarbejdere og fast personale i førstehjælp.
  • Førstehjælp med særligt ansvar: Vores kurser er skræddersyet til personale med specielle ansvarsområder, såsom vandlande eller store forlystelser.
  • Brandbekæmpelse: Vi fokuserer på brandbekæmpelse, herunder specifikke trusler som friturebrande.

 

Djurs Sommerland, Event Medical Service, Akutbil, Skadestue

Nordens største sommerland

Hos Event Medical Services er vi stolte over at kunne kalde os samarbejdspartner med nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland.

Forlystelsesparken har dagligt op mod 15.000 gæster og med 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutsjebaner, et kæmpestort vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn, er det vigtigt med et professionelt sundhedsberedskab.

Få et tilbud på privat ambulancekørsel hos Event Medical Services

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Som leverandør af sundhedsydelser er det vores primære målsætning at sikre, at både vores kunder og patienter oplever tryghed og tilfredshed med den service, vi leverer.

Vi fokuserer på at skræddersy løsninger, der præcist imødekommer jeres ønsker og behov, og vi kombinerer vores ekspertise og erfaring inden for de sundhedsfaglige områder for at sikre den højest mulige standard for vores service. Vi er altid lydhøre over for vores kunder og stræber efter at opnå høj tilfredshed.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.